Monday, 26 November 2012


 Fermantasyon süreci beklediğimizden uzun sürdü ama Bira Atölyesinin ilk KİT serileri olan Belgian Tripel (k-1) ve Tarwebier (K-2) (Buğday Birası) şişelendi.

Resimlerden de görüleceği üzere bu sefer biraz daha düzenli ve sistemliydik. Tüm biraları şişelere doldurduk. Pet şişe kullanımı olmadı. Ayrıca kit versiyonlarında tortu da olmadığı için yaklaşık 34 litreye yakın bira şişelemiş olduk. Resimlerden de görebileceğiniz üzere bunları etiketledik..

Şimdi önümüzde uzun bir bekleme süreci olacak. Biralarımızın şişede olgunlaşması yaklaşık 8 hafta alacak. Biz de bu arada yeni hasatlar üretmeye devam edeceğiz.

Yazının devamı ve resimler için yandaki resmi tıklamanız yeterlidir..

Can Dostumuzun amerika seyahatinden dönüşte getirdiği özel maltlar ve şerbetçiotları ile yeni yolculuklara çıkmayı ve bu yolculuklarda yaşadıklarımızı sizlerle paylaşmayı umuyoruz. Yakın dönemde bir IPA ve bir de STOUT tipi bira yapma hedefleri mevcut.

Bunları da sizlerle paylaşabilmek, beraber içmek ümidiyle..

Unutmayın; İyi insanlar, İyi bira içerler.. (Hunter S. Thompson)

:) 

BİRA ATÖLYESİ

0 yorum:

Post a Comment