Thursday 18 October 2012

İlk Adım..

Bir 6 Ekim sabahı başladı maceramız. Hala sonuçlarını görememiş olsak da bu yoldan dönmeyeceğimiz aşikar. Güzel bira içmek, dost sohbetlerinde kendi emeğimizi yudumlamak hedefimiz.

Gelişmeleri, sonuçları, yeni reçete denemelerini burada paylaşıyor olacağız.

İlk adımımızın resimlerine yazının üstünü tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sonraki süreçler de sırası ile eklenecektir.

B.C.S


 


 


 





5 comments:

  1. ben de böyle başladım ama hammadde sıkınısı nedeni ile şaraba yöneldim. detaylar www.fermantasyonaski.com da...

    ReplyDelete
  2. Harikasınız. Hepsini hatmedip kendim de deneyeceğim.

    ReplyDelete
  3. Mahir Bey,
    Teşekkürler.. sonuçlarını merakla bekliyoruz..

    ReplyDelete
  4. aralık ayında ben de ilk bira deneyimimi yaptım. şu anda dolapta 4C'de tadının olgunlaşmasını bekliyorum. ilk hasatta bir çok kişiye dağıtmak için söz verdim. ama ikinci hasatta size tattırmak ve yorum almak isterim. ayrıca hammadde için tedarikçileriniz varsa beni de onlara yönlendirirseniz sevinirim.

    ReplyDelete
  5. Cherapunchi Selamlar,
    Biranızı tatmayı ve değerlendirmeyi çok isteriz. Bir bira tadım gurbumuz da var. puanlayabiliriz de :)

    Hammadde Türkiye'de en önemli sorun. Facebook ve tiwitter sayfalarımıza da bu konuda çok soru geliyor. Öncelikle biz satmıyoruz ve kendi hammaddelerimizin çoğunu da seyahatlerin dönüşünde yurtdışından getiriyoruz. Ana maltı ise türkiye'den alıyorsuk ama aldığımız yerler de bir süredirsatmıyorlar. stoklarla idare etmeye çalışıyoruz.

    Kendi maltını yapmaya çalışan arkadaş ve gruplar da var. ne kadar başarılılar tatmadığımız için bir yorum yapamayacağım.

    Kolya gelsin!

    ReplyDelete